Impresszum

A szolgáltató adatai

Rövidített cégnév:

Gajdos Racing Team Hungary Kft.

Teljes cégnév:

Gajdos Racing Team Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:

1196 Budapest, Rákóczi utca 129. Fsz. 3. ajtó

Levelezési cím:

1196 Budapest, Rákóczi utca 129. Fsz. 3. ajtó

Adószám:

26112297-2-43

Telefon:

+36 20 259 9155

Weboldal címe:

www.grthungary.com

Web üzemeltető:

Gajdos Racing Team Hungary Kft. - 1196 Budapest, Rákóczi utca 129. Fsz. 3. ajtó

E-mail:

service@grthungary.com

Információ:

Lépjen kapcsolatba velünk!

Alapítás éve:

2017.Tájékoztatás

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket a Gajdos Racing Team Hungary Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Gajdos Racing Team Hungary Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Gajdos Racing Team Hungary Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Gajdos Racing Team Hungary Kft. jogosult.
A „GRT RACING TEAM” logó a Gajdos Racing Team Hungary Kft. védjegye.

A Gajdos Racing Team Hungary Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Gajdos Racing Team Hungary Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Gajdos Racing Team Hungary Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Gajdos Racing Team Hungary Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Gajdos Racing Team Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Gajdos Racing Team Hungary Kft. kifejezetten kizárja.

A Gajdos Racing Team Hungary Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Gajdos Racing Team Hungary Kft.
Székhely:
1196 Budapest,
Rákóczi utca 129. Fsz. 3.

Szerviz és műhely

1164 Budapest,
Décsi József utca 1.
Tel.: +36 20 259 9155
Nyitva: H - P: 08:00 - 16:00

Tartalom

Információk